UslugeKuhinje, dnevne i spavaće sobe od od punog drveta
Kuhinje, dnevne i spavaće sobe od od punog drveta

Kuhinje, dnevne i spavaće sobe od od punog drveta

Izuzetno kvalitetan nameštaj od punog drveta. Svaki komad nameštaja za kuhinju, dnevnu ili spavaću sobu je jedinstven i neponovljiv i izrađen samo za Vas. Za izradu koristimo najkvalitetniju drvenu građu od hrasta, oraha ili jasena. Delove nameštaja (ormane, komode, viseće kuhinjske delove i slično) pravimo po vašim potrebama i željama. Imamo veliko iskustvo u preradi drveta i možemo da pomognemo pri izradi nacrta i pretvaranju naših i Vaših ideja u izuzetan komad nameštaja.

Pravimo i replike stilskog nameštaja. Ako imate delimično ili malo više oštećen komad nameštaja od punog drveta koji biste želeli da obnovite – tu smo za Vas. Vraćamo izgled starom i oštećenom nameštaju od punog drveta i ponovo mu dajemo stari sjaj. Ako starom i oštećenom komadu nameštaja nedostaje neki deo ili je previše oštećen da bi mogao da se vrati u prvobitno stanje, izrađujemo novi deo koji potpuno može da zameni ovaj stari nedostajući deo. Moguće je čak i nadogradnja starih delova nameštaja kojima nedostaje čitav deo. Koristimo drvenu građu istog ili boljeg kvaliteta od one koja je korišćena za izradu prvobitnog originalnog nameštaja.

Više načina završne obrade – visok sjaj ili matirano. Ručno obrađeni ukrasni delovi. Nameštaj koji Vaš dom čini posebnim. Kuhinje, dnevne i spavaće sobe od punog drveta koje zrače toplinom i udobnošću. Jedinstveno na našem tržištu. Nameštaj koji traje generacijama.

Zatvori
Vrh strane