Drvene kutije

Drvene kutije

Drvene kutije su proizvod na koji je naša kompanija ponosna. Njihovu izradu smo doveli do savršenstva. Predstavljaju veoma zanimljiv spoj elegancije i praktičnosti. Prvenstvena namena im je bila da budu drvene kutije za pića, ali smo vremenom razvili i drvene kutije za različite potrebe. Mogu biti prikladne i kao kutije za poklon, a takođe njihova namena vrlo često može biti i kao kutije za odlaganje. Izrađujemo ih od raznog drveta: bor, jela, lipa, bukva, parena bukovina, čamovina, čičkova topola, ili od drveta po porudžbini.

Posebnu liniju naših proizvoda predstavljaju takozvane kovčeg kutije. Naše kovčeg kutije mogu ukrasiti mnoge domove i poslovne prostore. Praktične i dopadljive na prvi pogled. Kovčeg kutije mogu biti namenjene za pakovanje bilo kojeg proizvoda. Idealne su i kao ukrasne kutije. Izrađujemo ih od raznog drveta: bor, jela, lipa, bukva, parena bukovina, čamovina, čičkava toploa, ili od drveta po porudžbini.

Znajući da žene često imaju more nakita i to za razne prilike, nekada ga je čak toliko da se same izgube utome šta poseduju, kao što je mnogobrojno prstenje, ogrlice ili mindjuše. Pravo rešenje za to su svakako drvene kutije za nakit. Neophodno je da budu dovoljno prostrane da bi nakit mogao biti lepo sortiran i da bi pre svega delovale uredno i pregledno. Veoma su dekorativne, te se lako uklapaju u prostoru, savršeno se slažući sa okolnim sitnicama. U našoj ponudi postoje različite drvene kutije za nakit, raznih oblika i dimenzija, kao i mogućnost izrade po želji naručioca.

Naši stalci i police za flaše ističu se elegantnim i prefinjenim dizajnom. Odličan način da oplemenite, obogatite i osvežite Vaš prostor. Izrađeni su najčešće od parene bukovine. Takođe izrađujemo stalke za flaše, za jednu, četiri ili šest boca.

Ne treba zaboraviti ni ponudu naših: drvenih kutija različitih oblika i dimenzija po porudžbini kupaca, drvenih slova i drvenih brojeva, drvenih daščica u oblicima po želji, natur kutijadrvenih poslužavnika, kao i mnogih drugih proizvoda. Sve naše proizvode nudimo i po veoma povoljnim cenama.

U ponudi trenutno imamo i mogućnost mašinskog cnc duboreza, laserskog graviranja, visoko kvalitetne UV štampe, sito štampe, toplotnog kliše kao i motiva po porudžbini. Proizvodi se uglavnom izrađuju u standardnim dimenzijama, ali svakako da postoji mogućnost izrade i po želji kupca.

Zatvori
Vrh strane