Tvoj MOW poklon

Tvoj MOW poklon

Personalizovani pokloni

Poklanjanje ima dugu istoriju i može se reći da je staro koliko i čovečanstvo. Ono je bilo znak pažnje i prijateljstva. Ljudi su, najpre, jedni drugima poklanjali ručno pravljene sitnice, da bi tek kasnije pokloni postali skuplji i zahtevniji. Bilo da su u pitanju pokloni za Novu godinu, rođendan, Božić ili neku drugu priliku, predmeti od drveta mogu biti pun pogodak. 

Drvene poklone daruju oni koji vode računa o životnoj sredini. Naši predmeti od drveta ne samo što su izrađeni od vrhunskih materijala, već su i zaštićeni prirodnim uljima. To ih čini bezbednim kako za korišćenje u ishrani tako i po prirodnu okolinu.

Tvoja porudžbina lako može da postane poklon, samo je potrebno u napomeni da napišeš podatke osobe koju želiš da iznenadiš. Isto tako, možeš da nam napišeš da li želiš neku posebnu posvetu da pošalješ uz poklon i da li imaš neke posebne želje što se tiče pakovanja. Mi smo tu da ti, u skladu sa našim mogućnostima i maštom, zadovoljimo sve tvoje želje i maštu. Veruj nam, bićeš zadovoljna/an ako obraduješ nekoga i pokloniš joj/mu nešto samo od tebe.

Budi slobodna/an da nas kontaktiraš putem kontakt forme, zvaničnog mejla, društvenih mreža ili putem telefona.

Kako god je tebi lakše. Rado ćemo pomoći.

Tvoj MOW poklon

Korporativni pokloni

Ako vidiš logo svoje firme ili, pak nešto drugo izgravirano na dasci što može da bude pamtljiv poklon tvom zaposlenom, klijentu i poslovnom partneru i ostavi trag – tu smo da te saslušamo i da te podržimo da svoju reputaciju i dalje držiš na nivou.

Tvoj MOW poklon

Kalendar rođendana

Verujem da ti je stalo da tvoj poklon za rođendan bude unikatan. Pogotovo poklon dragim osobama, osobama sa kojim želiš da održiš odnos privatne ili poslovne prirode. Usled brzog života i nedostatka vremena, jednostavno ti vreme ne dozvoljava da to uradiš na pravi način. Možemo zajedno da napravimo kalendar rođendana za naredni period, da nam kažeš kakve MOW poklone za koga želiš. Pored toga, čestitke ne moraš da piseš odmah, već kad ti naiđe inspiracija i srce kaže da je vreme da ispišeš koju reč. Ti te reči nama pošalji, mi ćemo ih zajedno sa poklonom poslati.

Budi slobodna/an da nas kontaktiraš putem kontakt forme, zvaničnog mejla, društvenih mreža ili putem telefona. Kako god je tebi lakše.

Rado ćemo pomoći da nekom tebi dragom ulepšaš divan dan. Radujemo se!

Zatvori
Vrh strane