Podmetači

Drveni podmetači pred tobom deo su originalne ponude unikatnih, ručno rađenih proizvoda od drveta. U svaki je uloženo puno truda, ljubavi i znanja kako bi se dobio zaista jedinstveni proizvod koji ćeš dugo i sa zadovoljstvom koristiti.

Mogu se izrađivati od različitog drveta:

  • oraha
  • trešnje
  • javora ili
  • njihove kombinacije

Želimo da našu ljubav prema drvetu podelimo sa tobom i poklonimo ti nešto što ćete i ti i tvoji najbliži znati da cenite.

Drveni podmetač za sapun nema samo praktičnu funkciju – on je pokazatelj i stila, istančanog ukusa i poznavanja vrhunskog kvaliteta. Drvo, kao prirodni materijal, lako se uklapa u svaki dom i uzdiže ga na jedan viši nivo.

Teško je opisati na koje sve načine će ovi proizvodi obogatiti prostor u kojem se nalaze. Odišu toplinom, originalnošću i praktičnošću.

Kupatilski podmetači izrađeni od drveta mogu se koristiti svaki dan. Sa druge strane, mogu služiti i kao ukras i obavljati čisto estetsku funkciju u tvom domu.

Možeš ih čuvati za specijalne prilike ili držati na istaknutom mestu. Biće predmet koji privlači pažnju i tema za razgovor kada ga gosti primete.

Podmetači u našoj ponudi deo su linije kupatilskog pribora koja za cilj ima da ti što više olakša svakodnevne aktivnosti. Možeš ih po želji gravirati za uspomenu svojim najbližim prijateljima ili brendirati kao poklon poslovnim partnerima.

Ako u ponudi vidiš nešto što ti se dopada, možeš odmah naručiti. U suprotnom, možeš nas kontaktirati i tražiti da ostvarimo tvoju jedinstvenu ideju!

Jedno je sigurno – dobijaš zaista jedinstven proizvod koji neće posedovati niko osim tebe.

Zatvori
Vrh strane