Drveni escajg

Nema proizvoda sa traženim parametrima

Drveni escajg pred tobom deo je originalne ponude unikatnih, ručno rađenih proizvoda od drveta. U svaki je uloženo puno truda, ljubavi i znanja kako bi se dobio zaista jedinstveni proizvod koji ćeš dugo i sa zadovoljstvom koristiti.

Mogu se izrađivati od različitog drveta:

  • oraha
  • trešnje
  • javora ili
  • njihove kombinacije

Želimo da našu ljubav prema drvetu podelimo sa tobom i poklonimo ti nešto što ćete i ti i tvoji najbliži znati da cenite.

Drveni pribor za jelo nema samo praktičnu funkciju – on je pokazatelj i stila, istančanog ukusa i poznavanja vrhunskog kvaliteta. Drvo, kao prirodni materijal, lako se uklapa u svaki dom i uzdiže ga na jedan viši nivo.

Teško je opisati na koje sve načine će ovi proizvodi obogatiti prostor u kojem se nalaze. Odišu toplinom, originalnošću i praktičnošću.

Kuhinjski pribor izrađen od drveta može se koristiti svaki dan. Sa druge strane, može služiti i kao ukras i obavljati čisto estetsku funkciju u tvom domu.

Možeš ga čuvati za specijalne prilike ili držati na istaknutom mestu. Biće predmet koji privlači pažnju i tema za razgovor kada ga gosti primete.

Drveni escajg u našoj ponudi deo je linije kuhinjskog pribora koja za cilj ima da ti što više olakša svakodnevne aktivnosti. Možeš ga po želji gravirati za uspomenu svojim najbližim prijateljima ili brendirati kao poklon poslovnim partnerima.

Ako u ponudi vidiš nešto što ti se dopada, možeš odmah naručiti. U suprotnom, možeš nas kontaktirati i tražiti da ostvarimo tvoju jedinstvenu ideju!

Jedno je sigurno – dobijaš zaista jedinstven proizvod koji neće posedovati niko osim tebe.

Zatvori
Vrh strane