Sto i stolice

Sto i stolice

Nije lako napraviti kvalitetne stolice. One podrazumevaju moderan dizajn, skladan oblik i kvalitetnu završnu obradu. U obzir treba uzeti i ergonomiju, odnosno stolice moraju imati određeni oblik kako bi pružale pravilnu potporu leđima, ali i kako bi bile udobne.

Nekome je to težak posao, a nama – zadovoljstvo. Mi izrađujemo stolice po narudžbini od drveta. Pravimo trpezarijske stolice, hoklice, barske stolice, kao i druge vrste stolica po izboru klijenata. Krasi ih kvalitet i dugotrajnost, budući da se prave od punog drveta ili kombinacije različitih vrsta drveta. A kada se u obzir uzmu i druge usluge koje nudimo, poput graviranja drveta i laserske štampe, stolice koje mi izrađujemo su zaista jedinstvene.

Ukoliko poštujete feng šui, kinesku veštinu uređenja životnog okruženja, imajte na umu da je u kući potrebno imati paran broj stolica, najbolje šest ili osam. Sedenje je postala svakodnevna ljudska aktivnost koju ne možemo izbeći. Kad je već tako, osigurajte se da sedite na što kvalitetnijim stolicama, odnosno da su vam stolice po meri.

Drvene stolice mogu na poseban način da ulepšaju vaš životni prostor. Možete njihov dezen uklopiti sa ostalim komadima nameštaja, ali i izabrati stolice potpuno različitog stila, kako biste postigli drugačiji efekat. Ukoliko želite da vaš dom krase moderne i kvalitetne stolice, javite nam se i mi ćemo napraviti drvene stolice po narudžbini, onako kako ste ih zamislili.

Sâm dizajn je definisan ponudom koju možete videti na sajtu, mada je moguća i izrada po želji ukoliko kupac to eksplicitno zahteva.

Nakon dobijanja konačnog oblika radi se fina obrada kojom se uklanjaju sve neravnine i oštre ivice. I ostaje još personalizacija, ukoliko kupac to traži, i zaštita kojom se osigurava kvalitet i dugotrajnost upotrebe.

Kruna procesa proizvodnje svakako je mogućnost da kupac personalizuje proizvod jedinstvenim dizajnom. U zavisnosti od želje, namene i sredstava na raspolaganju, u ponudi su četiri opcije:

  • laserska štampa
  • linijsko graviranje
  • graviranje površine i
  • intarzija

Konačna zaštita vrši se prirodnim uljima sigurnim za korišćenje u procesu spremanja hrane. Ona obezbeđuju dugovečnost i idealne karakteristike finalnog proizvoda.

Sto i stolice u našoj ponudi deo su linije originalnih proizvoda koja za cilj ima da ti što više olakša svakodnevne aktivnosti. Možeš ih po želji gravirati za uspomenu svojim najbližim prijateljima ili brendirati kao poklon poslovnim partnerima.

Ako u ponudi vidiš nešto što ti se dopada, možeš odmah naručiti. U suprotnom, možeš nas kontaktirati i tražiti da ostvarimo tvoju jedinstvenu ideju!

Jedno je sigurno – dobijaš zaista jedinstven proizvod koji neće posedovati niko osim tebe.

Zatvori
Vrh strane