Police

Nema proizvoda sa traženim parametrima

Drvene police pred tobom deo su originalne ponude unikatnih, ručno rađenih proizvoda od drveta. U svaki je uloženo puno truda, ljubavi i znanja kako bi se dobio zaista jedinstveni proizvod koji ćeš dugo i sa zadovoljstvom koristiti.

Mogu se izrađivati od različitog drveta:

  • oraha
  • trešnje
  • javora ili
  • njihove kombinacije

Želimo da našu ljubav prema drvetu podelimo sa tobom i poklonimo ti nešto što ćete i ti i tvoji najbliži znati da cenite.

Polica za knjige nema samo praktičnu funkciju – ona je pokazatelj i stila, istančanog ukusa i poznavanja vrhunskog kvaliteta. Drvo, kao prirodni materijal, lako se uklapa u svaki dom i uzdiže ga na jedan viši nivo.

Teško je opisati na koje sve načine će ovi proizvodi obogatiti prostor u kojem se nalaze. Odišu toplinom, originalnošću i praktičnošću.

Zidne police mogu se koristiti svaki dan. Sa druge strane, mogu služiti i kao ukras i obavljati čisto estetsku funkciju u tvom domu.

Možeš ih držati na istaknutom mestu. Biće predmet koji privlači pažnju i tema za razgovor kada ga gosti primete. Čak i ako samo obavljaju svoju funkciju, radiće to na izuzetno koristan način.

Police u našoj ponudi deo su linije proizvoda za uređenje doma koja za cilj ima da ti što više olakša svakodnevne aktivnosti. Možeš ih po želji gravirati za uspomenu svojim najbližim prijateljima ili brendirati kao poklon poslovnim partnerima.

Ako u ponudi vidiš nešto što ti se dopada, možeš odmah naručiti. U suprotnom, možeš nas kontaktirati i tražiti da ostvarimo tvoju jedinstvenu ideju!

Jedno je sigurno – dobijaš zaista jedinstven proizvod koji neće posedovati niko osim tebe.

Zatvori
Vrh strane