Dostava, pakovanje i troškovi tvog MOW paketa

Dostava

Način dostave

Dostava Made of Wood proizvoda se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije i to na sledeće načine:

  1. Putem kurirske službe
  2. Ličnom dostavom Made of Wood osoblja na teritoriji sledećih opština grada Beograda: Novi Beograd, Zemun, Stari
    Grad, Vračar i Savski Venac
Dostava

Pakovanje

Roba je zapakovana na način da se uobičajenim procesom rukovanja i transporta ne može oštetiti. Prilikom preuzimanja robe kupac je obavezan da izvrši inspekciju paketa i eventualna oštećenja odmah prijavi kuriru uz odbijanje da preuzme pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja. Ukoliko je sa paketom sve u redu, prilikom preuzimanja robe kupac je obavezan da potpiše otpremnicu koja služi kao potvrda o preuzimanju.

Dostava

Troškovi dostave

Troškove dostave za porudžbinu preko 5.000 RSD (pethiljada dinara) snosi kompanija Made of Wood, dok do 5.000 RSD (pethiljada dinara) snosi kupac Made of Wood proizvoda, bez obzira na način dostave:

  • Troškovi dostave kurirske službe zavise od zahtevanog vremena dostave, udaljenosti od mesta preuzimanja, kao i težine paketa koji se dostavlja.
  • Made of Wood osoblje koje dostavlja proizvode na teritoriji opština Novi Beograd, Zemun, Stari Grad, Vračar i Savski Venac za usluge dostave iznose 200 rsd (dvestotine dinara)
Dostava

Isporuka

Ukoliko prodavac iz nekog razloga nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, obavezuje se da o tome obavesti kupca na prethodno dostavljenu imejl adresu ili telefon. Rok isporuke uslovljen je kurirskom službom i okvirno iznosi dva radna dana, pod uslovom da je narudžbina poslata prethodnog dana pre 12 časova. Vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke a vreme dostave može biti i duže u zavisnosti od toga da li je Kupac potvrdu kupovine dobio u toku vikenda ili državnog praznika, ili ukoliko traženi proizvodi trenutno nisu dostupni (rok isporuke za robu koja trenutno nije dostupna je 60 dana).

Zatvori
Vrh strane