Predmeti od drveta

Predmeti od drveta

Izrada

Osnovna ideja kompanije Made of Wood je da našim klijentima, omogućimo kupovinu izvrsnih, unikatnih proizvoda od drveta, izvanrednih karakteristika i kvaliteta izrade. Posebna pažnja posvećena je personalizaciji proizvoda u vidu izbora materijala i obrade, dizajna po tvojoj meri i posvete ili brendiranja.

U ponudi imamo i izradu namenskih elemenata od punog drveta u zavisnosti od tvojih želja i potreba. Opremljeni smo tehnologijom i stručnim znanjem da izradimo predmet bilo kog oblika i karakteristika, po tvojim merama ili uputstvima.

Bez obzira da li želiš da zameniš oštećeni deo komada nameštaja ili da osvežiš izgled doma novim elementom, po tvojim uputstvima izrađujemo verne replike postojećeg dizajna ili potpuno originalne predmete.

Predmeti od drveta

Vrsta drveta

Na raspolaganju ti je bilo koja kombinacija sledećih materijala: evropski orah, američki crni orah, javor, trešnja i kruška.

Možemo da kombinujemo različite vrste drveta, po tvojoj želji. Primer kombinacije drveta možeš da vidiš ovde.

Pored uobičajenih vrsta drveta koje nudimo, povremeno smo u posedu izuzetno retkog ili luksuznog materijala kojeg nema u redovnoj ponudi već se od njega prave unikatni proizvodi koje možete pronaći u prodavnici.

Predmeti od drveta

Daske za sečenje i serviranje

Nama omiljeni predmeti za obradu i najčešći izbor kupaca za personalizovani poklon, kao i graviranje.

Daska za sečenje i služenje hrane je jedinstveni proizvod bez koga se ne može zamisliti moderan dom. Drvena daska je idealna podloga za sečenje jer njen prirodni materijal štiti noževe od preteranog trošenja, tupljenja ili lomljenja.

Kuhinjska daska od drveta je idealna i zbog svojih karakteristika. Vlakna drveta se prirodno rastežu i popunjavaju brazde nastale upotrebom što veštački materijali nisu u stanju. Ukoliko se redovno održava njen vek upotrebe može biti višedecenijski. Ponudu dasaka za sečenje i serviranje možete pogledati ovde

Zatvori
Vrh strane