Osnovna ideja kompanije Made of Wood je da Vama, našim klijentima, omogućimo kupovinu izvrsnih, unikatnih proizvoda od drveta, izvanrednih karakteristika i kvaliteta izrade. Posebna pažnja posvećena je personalizaciji proizvoda u vidu izbora materijala i obrade, dizajna po Vašoj meri i posvete ili brendiranja.

Svi artikli izrađeni su od vrhunskih materijala i zaštićeni su prirodnim uljima koja ih čine sigurnim i bezbednim za korišćenje u ishrani, kao i po prirodnu okolinu. U našoj ponudi nalaze se i jedinstveni materijali koje je nemoguće naći na drugom mestu, i koji Vaš proizvod čine unikatnim i luksuznim predmetom ili poklonom.

Takođe, radimo i rezbarenje, kao i graviranje drveta. Rezbarenje drveta podrazumeva višestruko izrezivanje istog detalja na drvenoj površini. Najčešće su u pitanju geometrijski oblici.

Graviranje u drvetu se obavlja laserski ili različitim priborima za gravuru. Ovaj proces pruža velike mogućnosti za ukrašavanje drveta i učiniće da obična daska za sečenje ili bilo koji drugi drveni predmet dobije dušu i postane jedinstven.

U naše drvene proizvode možemo ugravirati logo firme ili bilo koja slova ili simbole. Sa druge strane, graviranje na drvo nekog stiha ili citata može učiniti bilo koji poklon interesantnim i neobičnim. Vaš nameštaj, ali i ostali drveni predmeti konačno mogu da izgledaju tačno onako kako ste želeli. Samo nam recite šta ste zamislili i mi ćemo to napraviti.

Za sve dodatne informacije o načinu poručivanja i izradi po meri možete nam se obratiti na e-mail: office@madeofwood.rs ili putem kontaktne forme direktno sa sajta.