Takođe, radimo i rezbarenje, kao i graviranje drveta. Rezbarenje drveta podrazumeva višestruko izrezivanje istog detalja na drvenoj površini. Najčešće su u pitanju geometrijski oblici.

Graviranje u drvetu se obavlja laserski ili različitim priborima za gravuru. Ovaj proces pruža velike mogućnosti za ukrašavanje drveta i učiniće da obična daska za sečenje ili bilo koji drugi drveni predmet dobije dušu i postane jedinstven.

U naše drvene proizvode možemo ugravirati logo firme ili bilo koja slova ili simbole.

Sa druge strane, nekog stiha ili citata može učiniti bilo koji poklon interesantnim i neobičnim. Vaš nameštaj, ali i ostali drveni predmeti konačno mogu da izgledaju tačno onako kako ste želeli. Samo nam recite šta ste zamislili i mi ćemo to napraviti.

Laserska štampa na drvenoj površini, za precizan rezultat veran originalnoj ideji. Podržano je štampanje teksta, slika i grafike u crnoj boji koja najbolji efekat daje na svetlom drvetu.

Graviranje daje predmetu element klase uz trajnu obradu u obliku teksta ili linijske grafike. Idealno kao posveta na poklonu ili lični pečat u sopstvenoj kuhinji.

Graviranje površine daje predmetu novu dimenziju i pretvara ga iz običnog objekta u malo umetničko delo. Savršeno za štampanje loga, grba ili bogatog teksta luksuznog izgleda.

Kombinacija različitih vrsta drveta čije karakteristike postaju elementi dizajna. Najbolje u kombinaciji materijala visokog kontrasta. Trajno, luksuzno i unikatno.

Lasersko graviranje drveta

Lasersko Graviranje