Nudimo vam lakiranje drvenog stola, stolica i drugog nameštaja i predmeta od drveta. Kvalitetna izrada i završna obrada svih drvenih proizvoda je naš zaštitni znak.

Čak i najkvalitetniji lakovi imaju svoj rok trajanja. Nakon nekoliko godina, potrebno je ponovo prelakirati stolariju kako bi zadržala svoj kvalitet, ali i lep izgled.

Pravilnim odabirom laka mogu se istaći svi kvaliteti drveta od kojeg je nameštaj izrađen. Lakiranjem drveta nameštaj dobija visoki sjaj, pojačava se intenzitet boje, a drvo se štiti od nečistoće, vode i različitih vrsta oštećenja. Nanose se najmanje dva sloja laka, a preporučuje se da ih bude bar tri. Ipak, pojedine komade potrebno je prelakirati i četiri puta.

Način lakiranja je, takođe, bitan. Ako želite da komad nameštaja bude obrađen na određeni način, kao što je lakiranje drveta kompresoromi to možemo da učinimo za Vas. Ukoliko, pak, niste sigurni šta je za vaš nameštaj najbolje, prepustite našim stolarima da odluče o tome i na najbolji način se pobrinu za vaš drveni nameštaj.

Lasersko graviranje drveta

Lasersko Graviranje

Lasersko Graviranje

Lasersko graviranje