Lasersko graviranje drveta koristi se ukoliko je potrebno da obradite drveni predmet sa velikom preciznošću. Praktično - omogućava vam da personalizujete određeni drveni proizvod. Lasersko graviranje drveta najčešće se koristi za poklone, izradu nakita, prilikom pravljenja različitih modela ili igračaka.

Ljudi su od davnina gravirali drvo. Cilj je bio urezati određeni natpis ili jednostavno dekorisati ga. Kako bi sve to izgledalo lepo, majstor je morao da bude kvalitetan i iskusan.

Izgravirane drvene pločice koristile su se i prilikom štampanja, tako što su ilustracije i tekst urezivani u drvo. Za graviranje drveta interesovali su se i umetnici koji su izrađivali čak i serije drvoreza iste ili slične tematike.

Danas se drveni predmeti laserski graviraju. Osim što se štedi vreme, rad je daleko kvalitetniji.

Laserska obrada  drveta ima velike prednosti u odnosu na ručno. Pre svega, drvo nema potrebe dodatno tretirati nakon laserskog graviranja zbog visoke temperature koja se stvara tokom ovog procesa. Uz to, kod laserskog graviranja praktično nema mesta za grešku, jer je sve odrađeno precizno "u deseti deo milimetra".

Mi u Made of Wood nudimo vam mogućnost laserskog graviranja, kako naših tako i već gotovih proizvoda. Treba znati da ne reaguju sve vrste drveta jednako dobro prilikom laserskog graviranja. Ipak, one sa kojima mi radimo, odlično podnose ovakav način obrade.

Šta sve možete izgravirati?

Možemo izgravirati praktično bilo šta što vam padne na pamet: slike, natpise, posvete, logo kompanije... Poručite dragoj osobi koliko vam je stalo posvetom na nekom drvenom predmetu iz naše ponude.

Dajte nam sliku koju želite da izgraviramo i tako je ovekovečite na poseban način. Gravura može biti duboka od nekoliko milimetara do nekoliko desetina milimetara. Na taj način možete dobiti svojevrsnu reljefnu sliku.

Ugravirajte logo na neki drveni proizvod i poklonite svojim poslovnim partnerima. Mogućnosti su brojne, jedino što vam je potrebno je mašta.

Možemo da ugraviramo sve što možete da zamislite i pošaljite svoj dizajn ili nam kažite šta želite, a mi ćemo uraditi sve ostalo. U sve što radimo ulažemo veliki trud kako bi rezultat bio jedinstvenost i kvalitet. Budite sigurni da će to biti slučaj i sa laserskim graviranjem drveta koje nam poverite.

Lasersko graviranje drveta

Lasersko Graviranje

Lasersko Graviranje

Lasersko graviranje