Filter By

Sto i stolice

Nije lako napraviti kvalitetne stolice. One podrazumevaju moderan dizajn, skladan oblik i kvalitetnu završnu obradu. U obzir treba uzeti i ergonomiju, odnosno stolice moraju imati određeni oblik kako bi pružale pravilnu potporu leđima, ali i kako bi bile udobne.

Nekome je to težak posao, a nama - zadovoljstvo. Mi izrađujemo stolice po narudžbini od drveta. Pravimo trpezarijske stolice, hoklice, barske stolice, kao i druge vrste stolica po izboru klijenata. Krasi ih kvalitet i dugotrajnost, budući da se prave od punog drveta ili kombinacije različitih vrsta drveta. A kada se u obzir uzmu i druge usluge koje nudimo, poput graviranja drveta i laserske štampe, stolice koje mi izrađujemo su zaista jedinstvene.

Ukoliko poštujete feng šui, kinesku veštinu uređenja životnog okruženja, imajte na umu da je u kući potrebno imati paran broj stolica, najbolje šest ili osam. Sedenje je postala svakodnevna ljudska aktivnost koju ne možemo izbeći. Kad je već tako, osigurajte se da sedite na što kvalitetnijim stolicama, odnosno da su vam stolice po meri.

Drvene stolice mogu na poseban način da ulepšaju vaš životni prostor. Možete njihov dezen uklopiti sa ostalim komadima nameštaja, ali i izabrati stolice potpuno različitog stila, kako biste postigli drugačiji efekat. Ukoliko želite da vaš dom krase moderne i kvalitetne stolice, javite nam se i mi ćemo napraviti drvene stolice po narudžbini, onako kako ste ih zamislili.

Sto i stolice

There are 22 products.

Showing 1-12 of 22 item(s)

Aktivni filteri