Lakiranje drveta

Lakiranje drveta je pravo rešenje za dotrajali drveni nameštaj kome treba osveženje ili za nezavršeni komad nameštaja. Ukoliko želite da vam drveni nameštaj izgleda prirodno i da do izražaja dođe lepota i boja drveta, lakiranje drveta je pravi način da to postignete.

Nudimo vam lakiranje drvenog stola, stolica i drugog nameštaja i predmeta od drveta. Kvalitetna izrada i završna obrada svih drvenih proizvoda je naš zaštitni znak.

Čak i najkvalitetniji lakovi imaju svoj rok trajanja. Nakon nekoliko godina, potrebno je ponovo prelakirati stolariju kako bi zadržala svoj kvalitet, ali i lep izgled.

Pravilnim odabirom laka mogu se istaći svi kvaliteti drveta od kojeg je nameštaj izrađen. Lakiranjem drveta nameštaj dobija visoki sjaj, pojačava se intenzitet boje, a drvo se štiti od nečistoće, vode i različitih vrsta oštećenja. Nanose se najmanje dva sloja laka, a preporučuje se da ih bude bar tri. Ipak, pojedine komade potrebno je prelakirati i četiri puta.

Način lakiranja je, takođe, bitan. Ako želite da komad nameštaja bude obrađen na određeni način, kao što je lakiranje drveta kompresorom i to možemo da učinimo za Vas. Ukoliko, pak, niste sigurni šta je za vaš nameštaj najbolje, prepustite našim stolarima da odluče o tome i na najbolji način se pobrinu za vaš drveni nameštaj.

Izdvojeni proizvodi

Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.