Graviranje drveta i štampa na drvetu

Nudimo vam priliku da svoj proizvod učinite jedinstvenim i unikatnim, kako kao personalizovana štampa na drvetu, tako i graviranjem koje izrađujemo po vašoj želji, bilo da je u pitanju graviranje slova u drvetu, posveta, brendiranje ili vaš lični dizajn koji želite da stvorite.

Takođe, radimo i rezbarenje drveta, kao i graviranje drveta.
Rezbarenje drveta podrazumeva višestruko izrezivanje istog detalja na drvenoj površini. Najčešće su u pitanju geometrijski oblici.

Graviranje u drvetu se obavlja laserski ili različitim priborima za gravuru. Ovaj proces pruža velike mogućnosti za ukrašavanje drveta i učiniće da obična daska za sečenje ili bilo koji drugi drveni predmet dobije dušu i postane jedinstven.

U naše drvene proizvode možemo ugravirati logo firme ili bilo koja slova ili simbole. Sa druge strane, graviranje na drvetu nekog stiha ili citata može učiniti bilo koji poklon interesantnim i neobičnim. Vaš nameštaj, ali i ostali drveni predmeti konačno mogu da izgledaju tačno onako kako ste želeli. Samo nam recite šta ste zamislili i mi ćemo to napraviti.

Lasersko graviranje drveta

Lasersko graviranje drveta, za precizan rezultat veran originalnoj ideji. Podržano je štampanje teksta, slika i grafike u crnoj boji koja najbolji efekat daje na svetlom drvetu.

Detaljnije

Linijsko graviranje

Graviranje na drvetu daje predmetu element klase uz trajnu obradu u obliku teksta ili linijske grafike. Idealno kao posveta na poklonu ili lični pečat u sopstvenoj kuhinji.

Detaljnije

Graviranje površine

Graviranje površine drveta  daje predmetu novu dimenziju i pretvara ga iz običnog objekta u malo umetničko delo. Savršeno za štampanje loga, grba ili bogatog teksta luksuznog izgleda.

Detaljnije

Intarzija

Kombinacija različitih vrsta drveta čije karakteristike postaju elementi dizajna. Najbolje u kombinaciji materijala visokog kontrasta. Trajno, luksuzno i unikatno.

Detaljnije

Izdvojeni proizvodi

Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.